top of page

SALINA SIANISIA SALT CAVE

Salina 2.jpg
VIZITEAZĂ

   Salina Sianisia Salt Cave Hateg este o salină artificială dotată cu halogenerator de aerosoli salini. Halogeneratorul folosit este cel mai modern generator de aerosoli uscați de sare, conceput în scop terapeutic medical de uz profesional. Datorită acestuia, concentrația de sare din încăpere rămâne constantă pe durata întregii sedințe, iar acesta este elementul cel mai important pentru ca efectele terapeutice să fie notabile. Culorile și muzica din interiorul Salinei Sianisia Salt Cave sunt necesare pentru a avea o ședință completă de relaxare și cu efecte extrem de benefice, terapia prin culoare având o influență considerabilă asupra stării de spirit.

   La Salina Sianisia Salt Cave se tratează în special probleme respiratorii cronice şi cele care recidivează. Expunerea la aerosoli ajută la purificarea căilor respiratorii, stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce simţitor iritaţiile şi inflamaţiile şi totodată calmează tusea. Tratamentul îi ajută foarte mult pe copiii cu imunitate scăzută și pe cei predispuși la alergii. De asemenea, pot face salinoterapie persoanele sănătoase, pentru menținerea stării bune a organismului și pentru întărirea lui.

   O sedință de salinoterapie durează 45 minute. Calitatea de aerosoli salini inhalați într-o sedință este echivalentă cu 4 ore petrecute într-o salină naturală de adâncime.

    Terapia cu aerosoli salini nu înlocuiește tratamentul medicamentos. Se recomandă consultarea unui medic înainte de începerea terapiei cu aerosoli salini.

SALINA SIANISIA SALT CAVE

ADRESA:

Hațeg, Strada Bisericilor, nr. 19, jud. Hunedoara

CONTACT:

+4 0760 511 960

facebook.com/SianisiaSaltCave

bottom of page