ARTIȘTI HANDMADE

Heart%2520%2526%2520Hands_edited_edited.
ADMIRA
65263873_1796328583837451_29685181647631

LavanDaria

Parfum romantic de lavandă

 

  Probabil că ai auzit și tu că este bine să privești întotdeauna partea plină a paharului, să privești viața în roz. Desigur că putem fi de acord cu asta, dar, pentru un strop de originalitate, ce ar fi ca, măcar din când în când, să privești viața în.... violet? Și poți face asta la propriu, pentru că în magazinul LavanDaria totul este învăluit de culoarea și aroma lavandei. Ape de toaletă, creme, unturi, săpunuri, săruri de mare, uleiuri esențiale, decorațiuni, lumânări, săculeți, ursuleți, inimioare și multe alte lucrușoare lucrate manual și parfumate cu mirosul divin al celei mai romantice dintre plante te așteaptă să le descoperi farmecul în magazinul din Deva al familiei Călugăru. Vrăjiți, la rândul lor, de calitățile estetice și curative ale acestei plante cu origini mediteraneene, soții Călugăru cultivă lavandă pe un teren din apropierea orașului, iar din recoltă făuresc minunății gata să îi vrăjească și pe ceilalți. În perioada înfloririi, lanul de lavandă devine loc pentru brunch sau alte evenimente organizate de proprietari. Pentru a fi la curent cu acestea, te îndemnăm să le urmărești pagina web și de Facebook.

   „Povestea noastră a început cu un săculeț de lavandă, achiziționat într-o vacanță de vară. Culorile, mirosurile, atmosfera au trezit emoții care au rămas în inima noastră. Am vrut să creăm un colț de Provence pe care să-l purtăm mereu în suflet și să-l împărtășim cu voi.”, ne mărturisește domnul Călugăru și ne invită, totodată, să descoperim și noi universul violet și înmiresmat al florilor de lavandă.

www. lavandaria.ro

Contact: +40 726 884 435, office@lavandaria.ro

Rita Stîngă

Artist handmade

   

   Săpunurile Ritei Stîngă, artist handmade din Deva, nu sunt niște simple săpunuri! Sunt, mai degrabă, miniaturi ale unor opere de artă culinară, care mai de care mai ispititoare. Săpunurile ei artizanale îmbracă o sumedenie de forme colorate și parfumate: felii de prăjituri cu căpșuni, prăjiturele cu mac, torturi cu ciocolată, fursecuri, acadele-curcubeu și multe, multe altele, căci imaginația ei nu are limite.

   Pe scurt, povestea Ritei sună așa: „Am început să fac săpunuri după ce m-am întors din America, unde am văzut ce mult preț se pune pe ceea ce este natural. A fost o provocare pentru mine, am învățat și experimentat singură diverse tehnici, încercând să mă depășesc continuu. Tot ce folosesc în realizarea săpunurilor sunt uleiuri naturale și esențiale de palmier, cocos, măsline și unt de sheea, de cacao, miere, polen, lapte de capră și alte asemenea.” Poftește, așadar, la o prăjitură de săpun! Vei fi la fel de vrăjit și de aranjamentele florale, bineînțeles, tot din săpun și ele!

www.facebook.com/rita.stinga.1

Contact: +40 731 142 339, rita.stinga1@gmail.com

Silvia Sîrbu

Artist handmade

   Silvia Sîrbu, artist handmade din Hărțăgani, se prezintă: „Susținem comunitățile rurale în dorința lor pentru păstrarea identității, valorilor și a tradițiilor. Produsele noastre unesc două lumi total opuse, ruralul și urbanul, unite în căutarea lor pentru frumos și calitate. De la pâine tradițională cu maia, până la săpunurile naturale cu lapte de măgăriță și cosmeticele naturale, produsele noastre sunt menite să aducă mai aproape de natură și de rădăcinile strămoșești, pe toți cei ce le folosesc”. La această prezentare noi mai adăugăm și faptul că tânăra Silvia Sîrbu are înclinații spre arta decorativă, dezvăluindu-și spiritul creator prin intermediul unor lucrări artistice deosebite atât prin aspect, cât și prin combinarea tehnicilor de realizare.

   Săpunurile și cremele cosmetice de Hărțăgani sunt preparate din ingrediente sănătoase, având beneficii multiple pentru piele. Încercă-le și tu! Atenție, creează dependență de bun și natural!

www.facebook.com/dHartagani

Contact: +40 723 787 887, silvia82sirbu@gmail.com

1 / 1

Please reload